Cégünk

Cégünk az InoxMester-Team Kft. elsősorban rozsdamentes acél, sárgaréz és aluminium feldolgozással foglalkozik, ezen belül is leginkább az egyedi igényeket igyekszik kielégíteni, fókuszálva a belsőépítészetben, lakberendezésben felmerülő egyéni elképzelésekre.

Bundik AttilaEgyre inkább előtérbe helyezzük – a korlátok, lépcsőfeljárók mellett- a rozsdamentes bútorgyártást, egy nívósabb színvonalat képviselve, amit igény szerint fával, üveggel, plexivel stb. tudunk kombinálni, asztalos, üveges és egyéb alvállalkozóink közreműködésével. Cégünk több neves üzlet, bank, szálloda, termálfürdő, színház és magán ház rozsdamentes berendezését valósította már meg pl: Roland, Saxoo, Tommy Hilfiger, Hugo Boss divatházak, VitaJuice és C&A üzletek, valamint a Raiffeisen és Cib bankok magyarországi fiókjai, illetve Tag Heuer üzletek külföldi érdekeltségeinek üzletberendezései. Nagyobb munkáink közé tartozik a Velence Resort & Spa hotel és termálfürdő, korlát /kb.2200méter/, térelválasztó üveg és rozsdamentes acél kb.500 nm/ és egyébb rozsdamentes munkái. Ezentúl folyamatos beszállítói vagyunk a kalocsai Emika Zrt-n keresztül a svájci illetőségű Belux cégnek, akiknek prémium kategóriás lámpatalpakat gyártunk. Ezen kívül még megemlítenénk a Székesfehérvári Wenga Manufacture Kft-t, akiknek Swarovski csillárjaikhoz és lámpáikhoz gyártjuk a különböző lámpa vázakat /kb. 70 félét/ és minden más rozsdamentes kiegészítőt, amire szükségük van a luxus bútoraik gyártása közben.

Vállalkozásunk a világviszonylatban is nagy sikert arató Hug Chair azaz „ölelő” fotel (melyet Asztalos Gabriella tervező álmodott meg, és elnyerte vele a Singapore International Furniture Design Award egyik fődíját és a New York-i ICFF 2011 nyertese is lett) mintapéldányának legyártásában is részt vett, és a fotel rozsdamentes talpazatát készítette el. Ez a mintapéldány került ki a szingapúri világkiállításra, majd innen tovább New York-ba.

Érdekességként megemlítendő, hogy a tervező hölgy több nyugat európai vállalkozást is felkeresett a mintapéldány legyártására vonatkozólag, azonban egy cég sem tudta (merte) elvállalni. Ezután kezdett el magyarországi lehetőségek után nézni, így került kapcsolatba cégünkkel, aki végül is megoldotta a fém talpazat kivitelezését.

 

Üdvözlettel: Bundik Attila

Rólunk

Ismerje meg Ön is termékeinket és szolgáltatásainkat!

Kapcsolat

Kérdése van? Árajánlatot szeretne? Lépjen velünk kapcsolatba:

Címünk: H-8000 Székesfehérvár, Móri út 154.
Mobil: +36 20 547 1282
E-mail: bundik@inoxmester.hu

© Copyright Bundik Attila.