Látogassa meg webshopunkat is: www.bundik.hu
inox mesterinox mesterinox mesterinox mesterinox mesterinox mester

Szálcsiszolás

Cégünk egyik alapvető és a savállóanyag feldolgozásban nélkülözhetetlen tevékenysége az anyagok igény szerinti felületkezelése, ami nagymértékben befolyásolja,az előállított munkadarab esztétikai látványát. A felületkezelésen belül néhány szóban a szálcsiszolásról.

A megfelelő anyagfelület eléréséhez; jelen esetben a szálcsiszoláshoz, a munkadarabot elő kell készíteni többszöri csiszolással, amihez (akárcsak a polírozás esetében) különböző szemcsefinomságú csiszolóanyag használata szükséges. Ennél az eljárásnál azonban nem a tükörfényű felület elérése a cél, hanem a szolidabb, egyben a saválló belsőépítészetben egyre nagyobb igényben felmerülő szálcsiszolás (szálra húzás), minek eredményeképpen az anyag egy mattabb, de egyben "elegánsabb" kinézetet kap.

A gépparkunkban megtalálhatóak lapcsiszoló (kontaktcsiszoló), áthatáscsiszoló, gépi és kézi csőcsiszoló (egyenes és ívelt csövekhez is) és hagyományos gépek. Csiszológépeink nagy része korszerű előtoló egységgel van felszerelve, mely kiváló minőséget biztosít illetve a hatékonysága révén megfelelő árral tudunk számolni. Mindezeket figyelembe véve, saját munkáink mellett bércsiszolást is vállalunk.

 

Bundik céges tag - Lakberendezők Országos Szövetsége

Rólunk

Ismerje meg Ön is termékeinket és szolgáltatásainkat!

Kapcsolat

Kérdése van? Árajánlatot szeretne? Lépjen velünk kapcsolatba!

Címünk: H-8000 Székesfehérvár, Móri út 154./A Bejárat a Kereszttöltés utca felől, az út végén
Mobil: +36 20 547 1282
E-mail: bundik@inoxmester.hu

© Copyright Bundik Attila.