Látogassa meg webshopunkat is: www.bundik.hu
BLOG

Hamarosan nyitja kapuit az ország egyik legnagyobb bemutatókertje, ahol megkezdjük a BUNDIK rozsdamentes kerti termékeink forgalmazását

2020-02-21 |

Jó hírünk van mindazok számára, akik kerttervezés, kertépítés előtt állnak vagy szeretnék az otthoni kültéri környezetüket frissíteni, felújítani.

 

Hamarosan nyitja kapuit az ország egyik legnagyobb bemutató kertje, ahol Ön is megtekintheti, 5.000 nm-en a szebbnél szebb kertépítéshez szükséges termékeinket, bútorainkat, kertkiegészítőinket az AWA 2000 Kft. mintakertjében, ami Dunakeszin a Pallag utca 51-ben található, igényes, szép környezetben kialakítva.

 

Ha szeretne megismerkedni BUNDIK rozsdamentes kerti termékeinkkel, szeretné őket élőben is szemügyre venni, akkor szeretettel várjuk a bemutatókertbe,

 

nyitás: 2020.03.02-án

 

A bemutatókertben kerítések, kapuk, (toló, nyíló, úszó, kétszárnyú)..stb, ivókutak, kerti ülőgarnitúrák, asztalok, székek, padok és egyéb kerti kiegészítők, továbbá cégünk termékein kívül: térkövek, lábazati és falburkolatok, díszkövek, műgyantás fugázók, kerti házak, tárolók és további kertkiegészítők találhatóak. Ezen a tágas területen olyan brandek vannak jelen, mint a FRIEDL, WEISSENBÖCK, SEMMELROCK, LEIER, ABETON, VIASTEIN, BIOHORT, BUNDIK..stb

 

Rozsdamentes kerítések, kapuk megrendeléséhez, tanácsadáshoz lehetőség van a bemutatókertben egy előre egyeztetett időpontban személyes konzultációra is! Elérhetőségeink megtalálhatóak a www.bundik.hu weboldalunkon!

 

Nyitási akció: Minden BUNDIK rozsdamentes kerti termékünkre és szolgáltatásunkra 10% (nettó összegből) kedvezmény: 2020.03.02-2020.04.05-ig.

Ezt a kedvezményt biztosítjuk a Gardenexpora és a Construma kiállításra ellátogatók számára is, ahol szintén megtalálhatóak leszünk!

 

Látogasson meg minket!

 

Ha szeretné, hogy családtagjai, barátai, ismerősei értesüljenek az akciónkról, akkor ossza meg a cikkünket!

Kapcsolódó galéria, nagyításhoz kattintson a képre.


Címkék: bemutatókert, rozsdamentes termékek,

Oszd meg, ha érdekesnek találtad ezt a cikket:


megtekintve: 20111 alkalom

Rólunk

Ismerje meg Ön is termékeinket és szolgáltatásainkat!

Kapcsolat

Kérdése van? Árajánlatot szeretne? Lépjen velünk kapcsolatba:

Címünk: H-8000 Székesfehérvár, Móri út 154./A Bejárat a Kereszttöltés utca felől, az út végén
Mobil: +36 20 547 1282
E-mail: bundik@inoxmester.hu

© Copyright Bundik Attila.