Látogassa meg webshopunkat is: www.bundik.hu
inox mesterinox mesterinox mesterinox mesterinox mesterinox mester
BLOG

Ismeri ezt a Youtube videót?

2019.06.24 | atv híradó,24.hu, index.hu

Bizonyára Önnek is ismerős a cikkünkben található youtube videó!

A hölgy, Kate Mckinnon amerikai színésznő, egy Magyarországon forgatott film apropójából hosszabb időt töltött hazánkban, reggelente sofőr szállította a szállodájából a forgatási helyszínre és a sofőrrel, Erikkel nap mint nap hallgatták az Animal Cannibals Yózsefváros című számát, amit később a színásznő el is rappelt Jimmy Fallon talkshow-jában a Tonight Show-ban az NBC-n, így ez a magyar sláger világhírűvé vált. Mckinnon azért döntött úgy, hogy megtanulja a magyar nyelvet, mert tudta, hogy ez egy nehéz nyelv és kihívásnak tartotta, ha legalább az alapokat elsajátítja. Többen úgy gondolták, hogy a színésznő csak bemagolta a szöveget, de ez nem igaz, hiszen, mikor ruháról énekel a pólójához nyúl, illetve a pálmafás résznél fákat imitál. Kate Mckinnon alapszinten megtanult magyarul, a sofőrrel, Erikkel továbbra is kapcsolatban maradtak és Mckinnon arról is tud, hogy a rappelős videóját Magyarországon is rengetegen megosztották. Tartott attól, hogy hazánkban, hogy fogják ezt fogadni, de kár volt ezen aggódnia, hiszen hatalmas sikert aratott a produkciójával.

A film, amit 2018-ban Magyarországon forgattak most már sokak számára ismert, ez pedig a Kém, aki dobott engem című vígjáték, amelyben Mila Kunis is föszerepet kapott!

Na és hogy ez miképpen kapcsolódik cégünkhöz az Inoxmester-Team Kft-hez?

Cégünk a folyamatos megrendelések mellett (rozsdamentes hegesztés, lakatosipari munkák, rozsdamentes szálcsiszolás, polírozás, rozsdamentes kerti bútorok gyártása..stb) már több világhírű film forgatásához szükséges kellékeket: rozsdamentes és alumínium termékeket gyártott, amelyek fel-fel bukkannak egy-egy ismert filmben.

A cikkünkhöz tartozó fotókon megtekinthetik a Kém, aki dobott engem című filmben szereplő rozsdamentes díszleteket, amelyeket cégünk készített a filmhez.

Érdemes a Blogunkat követni, hiszen a későbbiek során megtudhatja, hogy még milyen film díszletének elkészítésében kaptunk mi is szerepet! :)

Kapcsolódó video:

Kapcsolódó galéria, nagyításhoz kattintson a képre.


Címkék: Kate Mckinnon , Mila Kunis, filmdíszlet, rozsdamentes termékek,

Oszd meg, ha érdekesnek találtad ezt a cikket:


megtekintve: 116395 alkalom

Bundik céges tag - Lakberendezők Országos Szövetsége

Rólunk

Ismerje meg Ön is termékeinket és szolgáltatásainkat!

Kapcsolat

Kérdése van? Árajánlatot szeretne? Lépjen velünk kapcsolatba!

Címünk: H-8000 Székesfehérvár, Móri út 154./A Bejárat a Kereszttöltés utca felől, az út végén
Mobil: +36 20 547 1282
E-mail: bundik@inoxmester.hu

© Copyright Bundik Attila.